Particulier

Wilt u een heg planten? Dan bent u bij Boomkwekerij Denissen aan het juiste adres. Wij leveren zowel groenblijvende als bladverliezende haagplanten. Door onze manier van telen kunnen wij u voorzien van sterke, duurzaam geteelde kwaliteitsplanten!

Het succes van een haagbeplanting valt of staat ook met de juiste manier van planten. Wij denken graag met u mee bij de plantkeuze. En geven u advies over het planten en de nazorg van de haag.

In het contactformulier kunt u aangeven waar u naar op zoek bent. Wij nemen dan graag contact met u op om uw wensen te bespreken.

Haagplanten

Groenblijvende haag

Een groenblijvende haag behoudt ook in de winter zijn bladeren. Hieronder treft u ons assortiment groenblijvende hagen aan. 

Bladverliezende haag

Een bladverliezende haag verliest in de winter zijn bladeren. Hieronder treft u de verschillende bladverliezende haagplanten aan.

Plantadvies 

Boomkwekerij Denissen geeft u graag advies over de aanschaf, de wijze van planten en nazorg van uw haagbeplanting. Bij aankoop geven wij u ook een stappenplan mee voor een succesvolle aanplant van uw haagplanten.

  CONTACT 

“Ben je benieuwd naar onze producten of wil je bestellen neem dan vooral even contact met ons op” 

Jurgen Denissen

076 597 59 88 | [email protected] | Stuivezandseweg 51a | 4882 NG Zundert