Bladverliezende haagplanten

Hier bevindt u zich bij de bladverliezende haagplanten. Er zijn veel verschillende bladverliezende haagplanten waarvan iedereen zijn eigen kenmerken en eigenschappen heeft. Hieronder staan de eigenschappen en kenmerken beschreven in het kort, voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Wij hopen dat u hier een mooi haag kunt vinden, tevens kunnen wij zorgen voor het totaalpakket van u tuin.

Fagus sylvatica

De beukenhaag (groene) staat bekend om zijn mooi glimmende bladeren. De Fagus  sylvatica houdt zijn blad vast totdat er weer nieuwe aankomen. De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 40/60/80/100/125/150/175/200

Advies per meter. Is afhankelijk van de maat

Fagus syvatica Atrop

De beukenhaag (Rode) staat bekend om zijn mooi glimmende bladeren. De Fagus sylvatica houdt zijn blad vast totdat er weer nieuwe aankomen. De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 40/60/80/100/125/150/175/200

Advies per meter. Is afhankelijk van de maat.

Acer campestre

De Acer campestre (veldesdoorn) is een zeer sterke haagplant. Niet veel eisend. De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 60/80/100

Advies per meter: 5 per meter

Carpinus betulus

De haagbeuk is een sterke haagplant. Verschil met de beukenhaag is dat de carpinus zijn blad laat vallen in de winter. De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 40/60/80/100/125/150/175

Advies per meter: Is afhankelijk van de maat.

Ligustrum vulgare

Een snel groeiende plant en zeer geschikt als haag. In de winter verliest hij zijn blad. De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 40/60/80/100

Advies per meter: Is afhankelijk van de maat.

Crataegus monogyna

De meidoorn is een snelle groeier die weinig eisen stelt. De stekelige haag kan voor verschillende functies worden gebruikt en bloeit wit.De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 60/80/100

Advies per meter: 5 per meter

Ligustrum vulg.Atrovirens

De ligustrum vulg.Atrovirens heeft kleiner blad als de ovalifolium en verliest zijn blad in de winter.De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten 40/60/80/100

Advies per meter: 5 per meter

Berberis thunb.Atropurpurea

Berberis thunbergii Atropurpurea is een zuurbes met rood blad. Het is een heester zeer geschikt als haagplant, vooral langs paden en wegen waar het niet gewenst is dat dieren of kinderen de tuin in lopen. De volgende maten kunnen wij vrijblijvend aanbieden. Bij interesse kunt u online een offerte aanvragen.

Maten: 25/30/40/60

Advies per meter: 5 per meter

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

076 597 59 88 | [email protected] | Stuivezandseweg 51a | 4882 NG Zundert