Assortiment

Boomkwekerij Denissen teelt een totaalpakket bos- en haagplantsoen (in zowel vollegrond als container), voorloop en zetstammen en naaldhout en coniferen. Op ons bedrijf kunnen we extremen qua water en warmte goed opvangen. We besteden veel aandacht aan bodemverbetering en vruchtwisseling. Dit alles zorgt voor sterke planten van uitstekende kwaliteit.

Bent u op zoek naar een product? Of naar een afwijkend product dat niet in de voorraadlijst staat opgenomen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en ontvangen u graag op ons bedrijf.

Bos en haagplantsoen

Boomkwekerij Denissen teelt een totaalpakket bos- en haagplantsoen. Onder de link treft u ons assortiment aan. U kunt ook onze voorraadlijst opvragen.

Heeft u vragen over het assortiment? Of bent u op zoek naar een afwijkende soort of maat? Neem dan contact met ons op!

Containerteelt

Een deel van ons assortiment bos- en haagplantsoen telen wij in pot en containers. Op onze moderne containervelden telen wij een uitstekende kwaliteit bos- en haagplantsoen. Onder de link treft u een overzicht van het assortiment containerteelt aan. U kunt ook onze voorraadlijst opvragen.

Voorloop en zetstammen

Spillentelers kunnen bij Boomkwekerij Denissen terecht voor een breed assortiment voorloop en zetstammen. Onze kwaliteitsproducten vormen een goede basis voor uw teelt! Onder de link treft u ons assortiment aan. U kunt ook onze voorraadlijst opvragen.

Naaldhout & coniferen

Bij Boomkwekerij Denissen telen wij diverse soorten Pinus, Thuja, Abies en Taxus. Voor het totaaloverzicht van naaldhout en coniferen, zie link. U kunt ook onze voorraadlijst opvragen.

076 597 59 88 | [email protected] | Stuivezandseweg 51a | 4882 NG Zundert